2016/2017

2016/2017
2017-01-01 bernuskaa
In Blog

Ez ez év nekem hihetetlen gyorsan eltelt, bár ezt mondom általában az összesre, de ez most tényleg különösen elrepült.
Nagyon hálás vagyok azért, hogy sok új dolgot kipróbálhattam és rengeteg embert ismerhettem meg.
Az év meghívó tervezéssel indult, ami tavaly még új dolog volt számomra, de egy baráti felkérés végül elindította az egészet.
Ezt követően szerencsére még tervezhettem párat, és már most várom az ideieket, mert ez az ami az egyik kedvencem lett.
Talán a legjobb az egészben, ahogy a párokkal együtt közösen, rájuk formáljuk az egészet.
Van akinek a személyes „történetüket” visszük bele, van aki látott egyet, megtetszett neki, és hasonlót szeretne, átdolgozva.
Előfordult, hogy valaki egy-az-egyben lemásolta az egyik párnak szánt meghívót, ilyenkor tényleg csak azt sajnálom, hogy  a személyes lényeg/fogalmazás/stb veszik el benne.
De hát azért szerencsére nem ez az általános.

Tavasszal a webshop megnyitása is egy teljesen új, izgalmas dolog volt számomra, amit szintén imádok, csak az év nagy részében nem jut elég időm arra, hogy megvalósítam azokat, amik még a fejemben vannak.
Idén ezen is szeretnék majd változtatni, és megtervezni mindent, amit még tavaly szerettem volna.
Az állandó lépés lemaradás sajnos végig kísérte az évet, de a szabadidőt már legalább háromszor annyira értékelem, mint azelőtt.

Esküvőt is dekorálhattam tavaly, ami egy nagyobb kihívás elé állított, de imádtam őket és nagyon jó élmény volt.
Rengeteg olyan pont van a dekornál azt hiszem, ami kiszámíthatatlan és azonnali döntést/cselekvést igényel, de szerencsére mindig volt segítségem, amit itt is köszönök egytől egyig azoknak, akik részt vettek benne.

Összességében 2016 egy szuper év volt! Köszönöm mindenkinek aki keresett, írt, vagy sütött innen receptet.
Köszönöm azoknak a pároknak  is, akik engem választottak annak ellenére, hogy abszolút kezdő dolgoról volt és még van is szó. Ennek ellenére mindenkinél a maximumot igyekeztem kihozni, és így lesz ez 2017-ben is. Ha az idei év fele olyan jó lesz, mint az előző, már szuper lesz az is! Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, és azt hiszem nem tudom jobban ebben a formában megköszönni a dolgokat, mint egy (vagy két) letölthető 2017-es naptárral.

Sokan kértétek, írtatok, hogy nagyon hasznosnak találtátok, így bár nem terveztem de megcsináltam a 2017-es évre is a tavalyi típust. Őszintén szólva azt hittem egy évre ez bőven elég volt, ez a 2016-os évé volt és 2017-re szerettem volna egy teljesen más típust csinálni. Tudom, nem mindig (sőt) az én gondolatom alapján működik a többség, így tényleg fogalmam sincs mennyien szeretnék ezt, vagy kinek van már „elege” a tavalyiból.
Szóval csináltam egy másikat is, nekem most idén inkább ez tetszik, de mivel teljesen más típusúak, ezért mindeki tud válogatni.

Még egyszer Boldog Új Évet Nektek!

2017naptar-01

2017-es letölthető naptárak:

2017 naptár

2017 naptár (új)


Design és kivitelezés: © Bernuskaa.
Minden jog fenntartva, kereskedelmi forgalomba nem hozható.
A naptár letöltése csak erről az oldalról engedélyezhető.

Hozzászólás (0)

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*