Impresszum

1. Impresszum

Webshop üzemeltető:  Kisgergely Balázs E.V.
Székhely:  2040 Budaörs, Holdfény utca 27-29. B1 3/16
E-mail:  info@bernuskaa.hu
Telefon: +36 30 410 8374
Adószám: 67507717-1-33
Nyilvántartási szám: 50335981
Bankszámlaszám: UniCredit Bank 10918001-00000086-99720003
Területileg illetékes szakmai kamara: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara, 2040 Budaörs, Budapesti út 81.

Tárhelyszolgáltató:

Cégnév: AB Plusz Bt.
Székhely: 2049 Diósd IV. Béla király utca 48.
E-mail: support@abplusz.hu

Webáruház készítés, weboldal fejlesztés:

Reszponzív webáruház készítés – Network Solutions


2. Szerzői jogok

A bernuskaa.hu weboldalon (a továbbiakban: „bernuskaa.hu”) található valamennyi szöveg, grafikus dizájnelem csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével használható.

A bernuskaa.hu bármilyen önálló oldalára bárki elhelyezhet linket, külön hozzájárulás kérése nélkül, feltéve, hogy ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára és megjelenésére semmilyen módon nincsenek hatással.  Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a bernuskaa.hu-t valamely más oldal részeként jelenítse meg (pl. frame).  A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi követkeményeket von maga után. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármikor, bármilyen hivatkozás azonnali eltávolítását és kárának megtérítését kérje.

A Weboldalon elhelyezett blogszövegek © 2018 bernuskaa.hu

Fotók és termékfotók © 2018 bernuskaa.hu

3. Adatvédelem

A bernuskaa.hu webshopon történő vásárlás elengedhetetlen feltétele a vásárláshoz szükséges adatok megadása.  Vásárláskor kizárólag olyan adatokat kérünk, amelyek a vásárlási szerződés megkötéséhez, annak teljeskörű lebonyolításához és az ügyfélkapcsolathoz feltétlenül szükségesek. Ezek magukban foglalják például a vásárló nevét, lakcímét és elérhetőségeit.  A megrendelésük leadásával a vásárlók hozzájárulnak ahhoz, hogy a bernuskaa.hu webshop – mint szolgáltató és adatkezelő – kezelje az általuk megadott személyes adatokat.

Az adatkezelésre vonatkozóan bővebb információ a www.bernuskaa.hu/adatvedelem oldalon érhető el.

4. Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek megnyitása.

5. Vásárlási feltételek

5.1 Megrendelés:

A bernuskaa.hu weboldalon keresztül a következő képpen vásárolhatsz:

  • A kiválasztott terméket vagy termékeket tedd a kosaradba.
  • Ha végeztél a vásárlással, kattints a „Fizetés” gombra.
  • Add meg a megrendelésedhez szükséges adatokat.
  • Válassz fizetési módot és véglegesítsd a megrendelésed.

Megrendelésed beérkezésekor automatikus emailt küldünk a rendelés során megadott email címre, amely tartalmazza rendelésed részleteit és a várható szállítási időt. Amennyiben a megrendelés teljesítéséhez további információra lenne szükségünk, felvesszük Veled a kapcsolatot a megrendelésed során megadott elérhetőségeid valamelyikén.

Megrendelésed feldolgozásáról visszaigazoló emailt küldünk, amely egyebek mellett a következőket tartalmazza: megrendelt termék(ek) megnevezése, mennyisége, ára és a számla végösszege, a számlázási és szállítási cím, valamint a rendelés száma, amire hivatkozva bármikor érdeklődhetsz megrendelésed státuszáról az info@bernuskaa.hu email címen keresztül.  Felhívjuk figyelmed, hogy a megrendelés visszaigazolása magyar nyelvű, írásban kötött vásárlási szerződésnek minősül.

Minden vásárlási szerződést adatbázisban rögzítünk, amely azonosítást követően 5 évig automatikusan visszakereshető.

5.2 Árak

Az oldal feltüntetett árak Forintban értendők és áthárított Áfá-t nem tartalmaznak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A vásárlásról minden esetben számlát állítunk ki, amelyen az Áfa tv. által alanyi adómentes minőségben eljáró adóalanyra vonatkozó számlázási kötelezettségeknek megfelelően áthárított adóösszeg, adómérték, illetőleg az adó tartalom meghatározására alkalmas százalékérték nem szerepel.

5.3 Fizetési feltételek

A vásárlás végösszegének kiegyenlítése történhet PayPal-on keresztül, illetve közvetlen banki átutalással.  A kiválasztott termékek szállítási költséggel növelt teljes vételárának számlánkra történő beérkezését követően – a megrendelt termékek rendelkezésre állásnak függvényében – állítjuk össze és kezdjük meg a csomag szállítását.

5.4 Szállítás

A webshopon keresztül megrendelhető termékek termékoldalán minden esetben jelezzük az egyes termékek rendelkezésre állását (pl. raktáron, várható szállítás 7-14 nap, rendelhető, stb.).  Kérjük vedd figyelembe, hogy a szállítást kizárólag a termékek rendelkezésre állása és a vételár teljes összegének kiegyenlítése után tudjuk megkezdeni.

Megrendelésed minden esetben precízen és a lehető leggyorsabban kezeljük.