2022 naptár

2022 naptár
2021-12-30 bernuskaa

Biztos van itt olyan, aki emlékszik még a régi letölthető naptárakra. Nos azt hiszem 2017-ben készül ilyen utoljára, viszont mivel mindig nagyon szerettétek, ezért úgy gondoltam újraélesztem ismét a hagyományt és elkészítem a 2022-es letölthető verziót.
Mondjuk az elmúlt hét mindenről szólt, csak arról nem, hogy valaha is lesz időm ezt elkészíteni, de végül csak befutott így év végére. Amúgy nem tudom ki hogy csinálja, én mindig eltervezem, hogy majd az év vége milyen ráérős és nyugis lesz, aztán azt veszem észre, hogy megint összevissza kapkodok és rohanok a fejem után. De talán lesz mit megfogadnom a jövő évre, ugyanis most elég sok minden listás lesz: mind mind olyan dolgok, amiket szeretnék jövőre jobban/másképpen csinálni.

A naptárra visszatérve pedig mindig gondolkodom, hogy milyen lenne a jó forma, kinézet. Mi az, ami praktikus sokatoknak, milyet tudtok a legtöbben kihasználni. És sosem tudom igazán, így magamból indultam ki ismét, mert én szeretem, ha tudok írni 1-2 dolgot a napok mellé, bár a letisztult oldalam szívem szerint csak olyat készített volna, amin a napok látszanak. De az meg nem praktikus, legalábbis nekem biztos nem lenne az. Szóval győzött a kihasználhatóság ismét, így lehet beírni szülinapokat, programokat, és még jól is néz ki (szerintem). Sima fénymásoló papírra nyomtatva is használható, felcsíptetve valahova, vagy kitéve a hűtőre, viszont vastagabb papírra is nyomtathatjátok, úgy pedig még spirálozni is tudjátok.

Ezzel kívánok Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet és köszönöm, ha megosztjátok velem a letöltött naptáraitokat képekben!:)

/A naptárat a képek után lehet ingyenesen letölteni, A4-es méretben.
Minden jog fenntartva, kereskedelmi forgalomba nem hozható.
A naptár letöltése csak erről az oldalról engedélyezhető./

Letöltés:

2022-naptar.pdf

Hozzászólás (0)

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*