2023-as letölthető naptár

2023-as letölthető naptár
2023-01-08 bernuskaa
In Blog

Most visszaolvastam a tavalyi posztot, ami az egy évvel ezelőtti napárról szólt és „örömmel” láttam, hogy már ott is rohantam az Újév első hetében. Megfogadni ezt már szerintem sosem fogom, hogy lesz időm mindenre, mert mint láthatjátok, most is egy hét késéssel sikerült megszerkesztenem a naptárat, naptárakat. Ugyanis ahogy lenni szokott, általában ha leülök ötletelni nem állok meg egy vázlatnál, sok koncepció tetszik, így lesz a végére vagy 4 verzió, amit mind szeretek. Most csak kettő lett, és mivel majdnem mindenki azt szavazta meg Instagramon, hogy legyen táblázatos és írható verzió A4-es méretben, ezért ezt figyelembe véve alkottam meg a hónapokat. Sokan írtátok, hogy kint van a hűtőtökön, az előszobában és hogy napi szinten használjátok, általában tele írjátok. Ezért most készült egy olyan verzió is, ahol a naptár alatt a napi rubrikákon túl található pár sor jegyzetelésre, bele lehet írni néhány dolgot, ami fontos az adott hónapban: szülinap ajándékötletek, fontos telefonszámok, befizetési határidők, stb.
A másik verzió pedig egy tipikus, rubrikás változat, ahogy azt megszokhattátok. Ezeket csak nyomtassátok ki sima fénymásolópapírra, ezután bárhova kitehetitek: hűtőre, csiptetős táblára, vagy spirálozva le is fűzhetitek. Ha használjátok és lefotózzátok, osszátok meg velem Instagramon a végeredményt, mindig nagyon jó látni ezeket!

/A naptárakat a képek után lehet ingyenesen letölteni, A4-es méretben.
Kereskedelmi forgalomba nem hozható.
A naptár letöltése csak erről az oldalról engedélyezhető./

Visszatérve pedig az év elejére, idén nem fogadok meg semmit, persze nem azért mert nem kellene, hanem mert változni és változtatni gyakorlatilag mindig lehet. Épp elég nyomás van mindig a januári fogadalmakon, ígéreteken, és az erőltetés sose vezet semmire, így most szép lassan és megfontoltan fogok olyan dolgokkal haladni, amivel szeretnék. Ahogy mondjuk ezzel a bloggal is: nem tudom felidézni, de vagy 10-15 vázlat áll itt mind (receptek, diy felújítások), ami megosztásra vár. A képek meg is vannak, már „csak” meg kellene írni a szövegeket, de mint tudjuk pont ezek a kis dolgok azok, amik mindig háttérbe szorulnak. Mindenesetre amint lesz egy kis időm, beütemezem majd minden hónapban, hogy 1-2 biztosan ki tudjon menni. Sokszor írtam már, hogy a január nem az én hónapom, annyira nagy érzelmi dolgokat ad a december, hogy ez a hirtelen visszaesés, a csupasz, dekor nélküli falak, terek mind csak hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyenkor az aktivitásom és a kedvem is mindig visszaesik. Ez persze csak néhány napig, hétig tart, ebben a tavaszias időben pedig azt kell mondjam, hogy az előző évekhez képest nem is olyan vészes eddig ez a hónap! 🙂

Kívánok Nektek nagyon Boldog Új Évet! Legyen sikeres, egészségben gazdag és köszönöm Mindenkinek, aki velem volt tavaly is, ígérem az idei évben is izgalmas projektek lesznek a ház körül és azon kívül is!:)

2023 naptar 01.pdf
2023 naptar 02.pdf

 

Hozzászólás (1)

  1. Rippl Renáta 4 hónap ago

    Szia! Nagyon örülnék egy 2024-es naptárnak! 🙂 Lesz esetleg?

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*